H οργάνωσή μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ: Υπεύθυνος Μαθηματικών
Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής Μαθηματικών στο Αθηναϊκό φροντιστήριο του αείμνηστου «I. Μαντά» και από το 1989 είναι ιδρυτικό μέλος των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ. Επί σειρά ετών επιμελείται των Βιβλίων Μαθηματικών. Έχει δημοσιεύσει θέματα για τις εξετάσεις στον ημερήσιο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ και έχει παρουσιάσει τις λύσεις των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ: Υπεύθυνος Φυσικής
Σπούδασε Φυσική στο Φυσικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσική της Ατμόσφαιρας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής Φυσικής σε Αθηναϊκά φροντιστήρια και από το 1988 είναι ιδρυτικό μέλος των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ. Επί σειρά ετών επιμελείται των Βιβλίων Φυσικής. Έχει δημοσιεύσει θέματα για τις εξετάσεις στον ημερήσιο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ και έχει παρουσιάσει τις λύσεις των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (blogs) θέματα για υποψηφίους για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργασίες - μελέτες σε θέματα Φυσικής.
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Υπεύθυνος Χημείας - Βιοχημείας - Βιολογίας
Σπούδασε Χημεία στο Χημικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής Χημείας στο Αθηναϊκό φροντιστήριο του αείμνηστου «I. Μαντά» και από το 1988 είναι ιδρυτικό μέλος των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ. Είναι συγγραφέας αρκετών Βιβλίων Οργανικής και Ανόργανης Χημείας και επί σειρά ετών επιμελείται των Βιβλίων Χημείας. Έχει δημοσιεύσει θέματα για τις εξετάσεις στον ημερήσιο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ και έχει παρουσιάσει τις λύσεις των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
ΚΑΣΤΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ: Υπεύθυνη Φιλολογικών
Σπούδασε Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι υπεύθυνη Φιλολογικών μαθημάτων στα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ από το 1999. Επί σειρά ετών επιμελείται των Φιλολογικών Βιβλίων. Έχει δημοσιεύσει θέματα στον ημερήσιο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ και έχει παρουσιάσει τις λύσεις των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Αρχαίων Ελληνικών: Βιολέττα Καστάνη
Έκθεσης - Λογοτεχνίας: Βιολέττα Καστάνη, Καρασαβόγλου Ευγενία, Εμμανουέλα Καβρουλάκη,
Ιστορίας: Μαργαρίτα Μπούρλα
Λατινικών: Μαρία Λιάλιου  
Μαθηματικών: Ανδρέας Ανδρέου
Μαθηματικών Α' & Β' Λυκείου:    Κατερίνα Καρτσώνη
Φυσικής:    Ξενοφών Στεργιάδης
Φυσικής Α' & Β' Λυκείου:    Μάριος Κοκολίνας
Χημείας - Βιοχημείας - Βιολογίας:    Σταμάτης Παπασταματίου
Προγραμματισμού: Γεράσιμος Μιχαλάτος
Οικονομικής Θεωρίας: Ιουλία Μαρτινάκη
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με έγκριτους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για τους μαθητές και τους γονείς τους.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Χριστιάνα Καψιμάλη - Ηρώ Δανιήλ
Εποπτεύουν και ελέγχουν τις διαδικασίες που αφορούν στη Γραμματειακή υποστήριξη και στα Οικονομικά των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ
Οι μαθητές κατατάσσονται στα τμήματα, αφού προηγηθεί προσωπική συνέντευξη με τους Διευθυντές Σπουδών με βάση:
>    Τους σχολικούς βαθμούς
>    Τους στόχους τους
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Ο τρόπος και η διαδικασία κατατάξεων των μαθητών στα τμήματα αποσκοπεί στη δημιουργία ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Από την αρχή του σχολικού έτους ο Σύμβουλος κάθε μαθήματος οργανώνει τη διδασκαλία, κατανέμοντας την ύλη στις διδακτικές εβδομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τις επαναλήψεις, που είναι προκαθορισμένο πότε θα ξεκινήσουν και πόσο θα διαρκέσουν.
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ
Πραγματοποιούνται κατά μάθημα με την εποπτεία του Συμβούλου και τη συμμετοχή των ομολόγων καθηγητών. Γίνεται αποτίμηση της εφαρμογής του Προγράμματος Σπουδών.
Μέσω αυτής της διαδικασίας, επικοινωνούν και συντονίζονται οι διδάσκοντες.
 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
1.    Εγγραφή και φοίτηση
•    Ο μαθητής εγγράφεται σιο Φροντιστήριο, αφού συμπληρώσει ειδικό έντυπο που παραλαμβάνει από τη Γραμματεία. Τα τμήματα συγκροτούνται με βάση το βαθμό προαγωγής της προηγούμενης τάξης.
•    Η επίδοση του μαθητή παρακολουθείται μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
•    Σε περίπτωση απουσίας του, ενημερώνεται ο κηδεμόνας του μαθητή, χωρίς καθυστέρηση.
•    Η μεταφορά μαθητή από ένα τμήμα σε άλλο απαγορεύεται. Πραγματοποιείται, μόνο, ύστερα από αίτηση του ίδιου και εφόσον αυτή εγκριθεί από τη Διεύθυνση. Αλλαγή τμήματος κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους γίνεται με πρόταση της Διεύθυνσης, όταν αυτή κριθεί επιβεβλημένη από την απόδοση του μαθητή στα εβδομαδιαία διαγωνίσματα.
2.    Παρακολούθηση μαθημάτων
•    Κάθε μαθητής πρέπει να προσέρχεται έγκαιρα στην αίθουσα διδασκαλίας, πριν από τον καθηγητή του, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο του μαθητή στην αίθουσα, αν αυτός προσέρχεται με καθυστέρηση.
•    Κάθε μαθητής οφείλει να μελετά την ύλη που διδάσκεται, να τηρεί με επιμέλεια τετράδια ασκήσεων σε κάθε μάθημα και να προετοιμάζεται επαρκώς για να αντιμετωπίζει τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα που επιβάλλει το Φροντιστήριο. Η συμμετοχή στα εβδομαδιαία διαγωνίσματα είναι υποχρεωτική.
•    Η Διεύθυνση μπορεί να προβεί σε διακοπή της φοίτησης μαθητή, του οποίου η επίδοση παραμένει χαμηλή, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις που του έχουν γίνει.
3.    Συμπεριφορά στο Φροντιστήριο
•    Οι μαθητές πρέπει να συμπεριφέρονται στους καθηγητές, στο προσωπικό του Φροντιστηρίου και στους συμμαθητές τους με τρόπο κόσμιο, που να ταιριάζει σε υπεύθυνα πρόσωπα, σε αυριανούς επιστήμονες.
•    Κάθε μαθητής οφείλει να τηρεί την καθαριότητα του κτηρίου του Φροντιστηρίου, πράγμα που θα ελέγχεται αυστηρότατα.
•    Αν ο μαθητής προκαλέσει ζημιά, έστω και άθελά του, στις εγκαταστάσεις του Φροντιστηρίου, πρέπει να ενημερώσει τη Γραμματεία.
•    Δεν επιτρέπεται στους μαθητές το κάπνισμα μέσα στο Φροντιστήριο.
•    Για μαθητή που δεν υπακούει στους παραπάνω κανονισμούς το Φροντιστήριο διατηρεί το δικαίωμα της αποβολής ή και της οριστικής διακοπής της φοίτησής του.
4.    Ημέρες Αργίας
•    Ημέρες αργίας του Φροντιστηρίου είναι οι ημέρες αργίας για τα Δημόσια Σχολεία, με εξαίρεση τις διακοπές των Χριστουγέννων, που στο Φροντιστήριο διαρκούν από 24/12 μέχρι και 2/1 και τις διακοπές του Πάσχα, που διαρκούν από την Μ. Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα.
5.    Δίδακτρα και πώς καταβάλλονται
•    Τα δίδακτρα του Φροντιστηρίου είναι ετήσια, αλλά καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις μεταξύ 1- 5 κάθε μήνα. Παρόλο ότι τα δίδακτρα είναι ετήσια, αν ένας μαθητής διακόψει το Φροντιστήριο δεν υποχρεώνεται να πληρώσει τους υπόλοιπους μήνες, όπως γίνεται στα Ιδιωτικά Σχολεία. Υποχρεώνεται, όμως, να πληρώσει ολόκληρο το μήνα, κατά τον οποίο διέκοψε τα μαθήματα.
•    Κάθε μαθητής, κατά την εγγραφή του, πληρώνει τη μηνιαία δόση των διδάκτρων, εφόσον γράφεται μέχρι και τις 10 του μήνα. Εφόσον εγγράφεται μεταξύ της 11ης και 20ης, πληρώνει τα 2/3 και μετά την 21η το 1/3 της μηνιαίας δόσης. Οι επόμενες μηνιαίες δόσεις προκαταβάλλονται μεταξύ της 1ης και 5ης κάθε μήνα. Σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρό εμπόδιο για την έγκαιρη καταβολή τους, ο μαθητής οφείλει μέσα στις ημερομηνίες αυτές να ενημερώσει τη Γραμματεία και να συμφωνήσει μαζί της για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας καταβολής τους, αλλιώς αποκλείεται η συνέχιση της φοίτησής του, μέχρι να καλύψει την οφειλή του.
•    Ειδικά για τα εντατικά τμήματα της θερινής περιόδου, τα δίδακτρα καταβάλλονται σε δύο δόσεις.

Επισκεφθείτε μας

Σωτήρος 12 &
Κολοκοτρώνη 83,
18535 Πειραιάς
Γ.Ε.ΜΗ: 054955009000

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 πμ - 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ - 3 μμ

Καλέστε μας

Τηλέφωνο: 30 210 41 73 035
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© 2015 - ΣΥΝΟΛΟ Φροντιστήρια Πειραιά. All rights reserved.
Powered by AID360 Limited Hong Kong.